[SM-Grimoire-Bugs] [Bug 15817] encfs shared library not found after boost update

bugzilla-daemon at bugs.sourcemage.org bugzilla-daemon at bugs.sourcemage.org
Wed Sep 1 20:32:09 EDT 2010


http://bugs.sourcemage.org/show_bug.cgi?id=15817


Ladislav Hagara (lace) <hgr at vabo.cz> changed:

           What    |Removed                     |Added
----------------------------------------------------------------------------
             Status|NEW                         |RESOLVED
         Resolution|                            |FIXED
               Flag|                            |fixed_in_lesser_branch+,
                   |                            |integrate_to_stable-rc_grim
                   |                            |oire?,
                   |                            |integrate_to_stable_grimoir
                   |                            |e?




--- Comment #2 from Ladislav Hagara (lace) <hgr at vabo.cz>  2010-09-01 19:32:08 ---
fixed in test by 57971fc36f14004368974cb9300b774015f59854
updated to 1.7.1 by 15f66b19dd4d0381bfc67fd09d759673365fdd90

this 1.7.1 has some security improvements (seems not exactly a bug) so it
should also be integrated, imho

Change Log
add new IV initialization mode to foil watermark attack - see this
http://archives.neohapsis.com/archives/fulldisclosure/2010-08/0316.html
analysis.  The old IV setup is kept for backwards compatibility.

-- 
Configure bugmail: http://bugs.sourcemage.org/userprefs.cgi?tab=email
------- You are receiving this mail because: -------
You are the assignee for the bug.



More information about the SM-Grimoire-Bugs mailing list