[SM-Grimoire-Bugs] [Bug 15760] util-linux 2.18 has undefined reference to get_wch during compilation

bugzilla-daemon at bugs.sourcemage.org bugzilla-daemon at bugs.sourcemage.org
Mon Aug 9 21:49:18 EDT 2010


http://bugs.sourcemage.org/show_bug.cgi?id=15760





--- Comment #6 from Eric Sandall <sandalle at sourcemage.org>  2010-08-09 20:49:16 ---
I just tried two clean installs from the latest 0.10.0 ISOs for x86 and x86_64,
util-linux udated fine from 2.17.1 to 2.18. Using the default ISO kernel and
after a `sorcery -s` to update to stable-0.46.

$ cat /var/lib/sorcery/codex/stable/VERSION 
0.46-4
d914c8d346bf3da2f6dba9f5b0922130c5601c53

root at smgl32:~# cat /etc/sorcery/local/depends/glibc.p 
GLIBC_NPTL="y"
GLIBC_CVS="n"
GLIBC_USEIDN="y"
GLIBC_SANITIZE_HEADERS="n"
GLIBC_HEADERS_DIR="/usr/src/glibc-2.9/linux-headers-2.6.25-x86"
INIT_INSTALLED="nscd"
INIT_NOT_INSTALLED=""
INIT_ENABLED="nscd"
INIT_DISABLED=""

root at smgl64:~ # cat /etc/sorcery/local/d
GLIBC_NPTL="y"
GLIBC_CVS="n"
GLIBC_USEIDN="y"
GLIBC_SANITIZE_HEADERS="n"
GLIBC_NOLIB64="y"
GLIBC_HEADERS_DIR="/usr/src/glibc-2.11.1/linux-2.6.32"
INIT_INSTALLED="nscd"
INIT_NOT_INSTALLED=""
INIT_ENABLED="nscd"
INIT_DISABLED=""

Will try building a custom kernel and playing around with other settings to see
if I can reproduce. My two original machines still exhibit this issue.

-- 
Configure bugmail: http://bugs.sourcemage.org/userprefs.cgi?tab=email
------- You are receiving this mail because: -------
You are the assignee for the bug.



More information about the SM-Grimoire-Bugs mailing list