[SM-Grimoire-Bugs] [Bug 15685] mediatomb tries to install as invalid user

bugzilla-daemon at bugs.sourcemage.org bugzilla-daemon at bugs.sourcemage.org
Wed Apr 21 14:59:56 EDT 2010


http://bugs.sourcemage.org/show_bug.cgi?id=15685


Arwed v. Merkatz <v.merkatz at gmx.net> changed:

           What    |Removed                     |Added
----------------------------------------------------------------------------
               Flag|integrate_to_stable_grimoir |integrate_to_stable_grimoir
                   |e+                          |e?




--- Comment #4 from Arwed v. Merkatz <v.merkatz at gmx.net>  2010-04-21 13:59:55 ---
Actually this bug doesn't apply to stable, since PRE_BUILD creates the account
there.
But the spell in stable fails completely for me:

Unpacking source file mediatomb-0.11.0.tar.gz for spell mediatomb.
The user id 95 created!
patching file src/url.cc
patching file src/tools.cc
patching file configure.ac
patching file src/metadata/ffmpeg_handler.cc
Hunk #1 FAILED at 56.
1 out of 1 hunk FAILED -- saving rejects to file
src/metadata/ffmpeg_handler.cc.rej


Requesting integration of the update to 0.12.1 to stable-0.43. The two depends
-> provider changes should not go in, since those aren't in stable yet.
Relevant commits:
ec7a881dc9e7296df59c6f5d286d835b32e8ce38
a39f010ae063e87e13c37ad83906f2bf6c770c9e

-- 
Configure bugmail: http://bugs.sourcemage.org/userprefs.cgi?tab=email
------- You are receiving this mail because: -------
You are the assignee for the bug.



More information about the SM-Grimoire-Bugs mailing list