[SM-Grimoire-Bugs] [Bug 15084] module-init-tools 3.6 prevents system from booting

bugzilla-daemon at bugs.sourcemage.org bugzilla-daemon at bugs.sourcemage.org
Mon Mar 2 15:30:46 EST 2009


http://bugs.sourcemage.org/show_bug.cgi?id=15084


Eric Sandall <sandalle at sourcemage.org> changed:

           What    |Removed                     |Added
----------------------------------------------------------------------------
                URL|                            |http://bugs.gentoo.org/show
                   |                            |_bug.cgi?id=258442
                 CC|                            |sandalle at sourcemage.org




--- Comment #3 from Eric Sandall <sandalle at sourcemage.org>  2009-03-02 14:30:45 ---
I have this issue on one of my boxes (the important one: work :(), but my other
boxes are fine. I can *sometimes* get my box to boot, but it's random. I have
tried with both parallel init and non-parallel init (as specified in
/etc/sysconfig/init).

Gentoo has a bug open for this at
http://bugs.gentoo.org/show_bug.cgi?id=258442. It seems some systems boot, but
others do not.

Some fixes were to build a certain module into the kernel rather than a module,
but the for sure fix is to revert to module-init-tools 3.5.

I'll try some of the fixes:
* Build BSD PTYs into the kernel
* Disable logging and parallel init
* Revert module-init-tools to 3.5

-- 
Configure bugmail: http://bugs.sourcemage.org/userprefs.cgi?tab=email
------- You are receiving this mail because: -------
You are the assignee for the bug.



More information about the SM-Grimoire-Bugs mailing list