[SM-Grimoire-Bugs] [Bug 14977] non-svn mplayer fails to build against ivtv driver

bugzilla-daemon at bugs.sourcemage.org bugzilla-daemon at bugs.sourcemage.org
Fri Feb 6 13:47:03 EST 2009


http://bugs.sourcemage.org/show_bug.cgi?id=14977


Eric Sandall <sandalle at sourcemage.org> changed:

           What    |Removed                     |Added
----------------------------------------------------------------------------
             Status|NEW                         |RESOLVED
         Resolution|                            |FIXED
            Version|devel grimoire              |stable-rc grimoire




--- Comment #4 from Eric Sandall <sandalle at sourcemage.org>  2009-02-06 12:47:03 ---
Thanks Vasil!

I modified your patch, I instead made a new variable MPLAYER_IVTV and passed
that to OPTS in BUILD (I like this way better, but your way would work too, and
without a modification to BUILDS :)). The ${MPLAYER_IVTV:-n} style code on the
other queries is for removing the MPLAYER_<specific> variable and using the
user's selected option to pass to the MPLAYER_OPTS variable. This was done many
years ago. ;)

This fixes my issue (though it really only hides the bug since we no longer
build ivtv ;)). Fixed with commit 99eaa03dc50a56fe8db719741538f23b8f7c1011 in
test.


-- 
Configure bugmail: http://bugs.sourcemage.org/userprefs.cgi?tab=email
------- You are receiving this mail because: -------
You are the assignee for the bug.



More information about the SM-Grimoire-Bugs mailing list