[SM-Grimoire-Bugs] [Bug 14388] New: bash was dispelled but not installed due to exiles

bugzilla-daemon at bugs.sourcemage.org bugzilla-daemon at bugs.sourcemage.org
Sat Mar 22 23:42:55 EDT 2008


http://bugs.sourcemage.org/show_bug.cgi?id=14388

           Summary: bash was dispelled but not installed due to exiles
           Product: Codex
           Version: stable grimoire
          Platform: All
        OS/Version: Linux
            Status: NEW
          Severity: normal
          Priority: P2
         Component: smgl
        AssignedTo: sm-grimoire-bugs at lists.ibiblio.org
        ReportedBy: appye at yahoo.com


hey guys.  Interesting thing you might want to know about... I saw that grub was
installed on my system for some reason while running through the questions for
sorcery rebuild. Perhaps this is another bug with the devel iso?

Anyway, I dispelled and exiled it using --user-prefs. I have it set to dispel
orphans (ask yes) as well.  Problem is that it exiled the orphans as well. 
Maybe not such a bad thing.  However, on sorcery rebuild, it failed on bash
because it depended on autoconf.  Bash compiled okay and everything, but when it
went to install it, it actually dispelled bash before trying to install, then it
refused to install bash because autoconf was exiled.  At this point I was
sitting on a machine that had just dispelled bash.  I unexiled grub, autoconf
and automake, then cast the queue.  What is scary is that it actually got to the
point where it dispelled bash before finally failing.  If I were to reboot the
system, it would be pretty messed up without bash, no?

-- 
Configure bugmail: http://bugs.sourcemage.org/userprefs.cgi?tab=email
------- You are receiving this mail because: -------
You are the assignee for the bug, or are watching the assignee.



More information about the SM-Grimoire-Bugs mailing list