[SM-Grimoire-Bugs] [Bug 14550] cannot download automoc from svn repo

bugzilla-daemon at bugs.sourcemage.org bugzilla-daemon at bugs.sourcemage.org
Sun Jul 20 13:39:46 EDT 2008


http://bugs.sourcemage.org/show_bug.cgi?id=14550


mikael.morin at tele2.fr changed:

           What    |Removed                     |Added
----------------------------------------------------------------------------
                 CC|                            |mikael.morin at tele2.fr




--- Comment #3 from mikael.morin at tele2.fr  2008-07-20 12:39:46 ---
I have had the same problem with kdelibs4

It seems that kde's server is refusing connections on the http port, though the
error message from summon doesn't match. 

The following patch shows how i have fixed it (I have changed the hardcoded
protocol prefix). 
Note that it may break other spells as it is still using a hard-coded protocol
prefix. 
Note also that the possible break in other spells would not appear at first
sight as this code is only used for fresh checkouts. 
But it is a quick'n'dirty fix that works for me. 

Hope it helps.

*** dl_svn_new  2008-07-16 23:53:17.000000000 +0200
--- dl_svn      2008-03-24 13:16:33.000000000 +0100
***************
*** 44,51 ****
        eval "$dl_target=\"$target\""
      else
        message "${MESSAGE_COLOR}Running svn checkout...${DEFAULT_COLOR}"
!       # hard-coded svn :-(
!       svn checkout -r $SVN_TAG svn://$SVN_ROOT $SVN_MODULE
        rc=$?
        eval "$dl_target=\"$SVN_MODULE\""
      fi
--- 44,51 ----
        eval "$dl_target=\"$target\""
      else
        message "${MESSAGE_COLOR}Running svn checkout...${DEFAULT_COLOR}"
!       # hard-coded http :-(
!       svn checkout -r $SVN_TAG http://$SVN_ROOT $SVN_MODULE
        rc=$?
        eval "$dl_target=\"$SVN_MODULE\""
      fi


-- 
Configure bugmail: http://bugs.sourcemage.org/userprefs.cgi?tab=email
------- You are receiving this mail because: -------
You are the assignee for the bug.



More information about the SM-Grimoire-Bugs mailing list