[SM-Grimoire-Bugs] [Bug 13866] New: transcode libav codec problem

bugzilla-daemon at bugs.sourcemage.org bugzilla-daemon at bugs.sourcemage.org
Sat Jul 7 07:53:08 EDT 2007


http://bugs.sourcemage.org/show_bug.cgi?id=13866

           Summary: transcode libav codec problem
           Product: Codex
           Version: test grimoire
          Platform: x86-64
               URL: http://www.mail-archive.com/transcode-
                    users at exit1.org/msg01096.html
        OS/Version: other
            Status: NEW
          Severity: normal
          Priority: P2
         Component: video
        AssignedTo: sm-grimoire-bugs at lists.ibiblio.org
        ReportedBy: scachi at gmx.de


Casting fails with:
aud_aux.c: In function `audio_init_ffmpeg':
aud_aux.c:364: error: `ac3_encoder' undeclared (first use in this function)
aud_aux.c:364: error: (Each undeclared identifier is reported only once
aud_aux.c:364: error: for each function it appears in.)
aud_aux.c:365: error: `mp2_encoder' undeclared (first use in this function)
make[2]: *** [aud_aux.lo] Error 1
make[2]: *** Waiting for unfinished jobs....
make[1]: *** [all-recursive] Error 1
make: *** [all] Error 2

This problem may only happen with ffmpeg-svn / newest libavcodec

I'll attach a modified patch from transcode's cvs HEAD which fixes this problem
for me.

-- 
Configure bugmail: http://bugs.sourcemage.org/userprefs.cgi?tab=email
------- You are receiving this mail because: -------
You are the assignee for the bug, or are watching the assignee.



More information about the SM-Grimoire-Bugs mailing list