[SM-Grimoire-Bugs] [Bug 10260] New: espgs compile error

bugzilla-daemon at bugs.sourcemage.org bugzilla-daemon at bugs.sourcemage.org
Fri Dec 23 13:18:01 EST 2005


http://bugs.sourcemage.org/show_bug.cgi?id=10260

           Summary: espgs compile error
           Product: Codex
           Version: test grimoire
          Platform: Other
        OS/Version: other
            Status: NEW
          Severity: normal
          Priority: P2
         Component: printer
        AssignedTo: sm-grimoire-bugs at lists.ibiblio.org
        ReportedBy: dmlb2000 at gmail.com


espgs doesn't compile properly and I can't seem to figure out why

== Compile Log Snip ==
./obj/echogs -a ./obj/ldt.tr -s - -Wl,-rpath,/usr/lib -lcupsimage -ltiff -ljpeg
-lpng -lm -lz -lcups -lssl -lcrypto -lnsl -ldl -lm  -I/usr/include/glib-2.0 -I/
sr/lib/glib-2.0/include   -lstdc++ -rdynamic -ldl -lm
if [ x != x ]; then LD_RUN_PATH=; export LD_RUN_PATH; fi; \
XCFLAGS= XINCLUDE= XLDFLAGS= XLIBDIRS= XLIBS= \
FEATURE_DEVS= DEVICE_DEVS= DEVICE_DEVS1= DEVICE_DEVS2= DEVICE_DEVS3= \
DEVICE_DEVS4= DEVICE_DEVS5= DEVICE_DEVS6= DEVICE_DEVS7= DEVICE_DEVS8= \
DEVICE_DEVS9= DEVICE_DEVS10= DEVICE_DEVS11= DEVICE_DEVS12= \
DEVICE_DEVS13= DEVICE_DEVS14= DEVICE_DEVS15= DEVICE_DEVS16= \
DEVICE_DEVS17= DEVICE_DEVS18= DEVICE_DEVS19= DEVICE_DEVS20= \
/bin/sh <./obj/ldt.tr
./obj/imain.o: In function `gs_main_finit':
imain.c:(.text+0xe59): undefined reference to `rpl_malloc'
./obj/icc.o: In function `icmAllocStd_malloc':
icc.c:(.text+0x253): undefined reference to `rpl_malloc'
./obj/jbig2.o: In function `jbig2_default_alloc':
jbig2.c:(.text+0x4): undefined reference to `rpl_malloc'
./obj/jbig2_huffman.o: In function `jbig2_huffman_new':
jbig2_huffman.c:(.text+0xd): undefined reference to `rpl_malloc'
./obj/jbig2_huffman.o: In function `jbig2_build_huffman_table':
jbig2_huffman.c:(.text+0x221): undefined reference to `rpl_malloc'
./obj/jbig2_huffman.o:jbig2_huffman.c:(.text+0x23e): more undefined references 
o `rpl_malloc' follow
collect2: ld returned 1 exit status
make: *** [bin/gs] Error 1
 ! Problem Detected ! 
== End Compile Log ==

I get this error on both x86-64 and a chroot environment on an x86 however every
other x86 box I have doesn't show this error and I only have one x86-64 box.

This might need to go to the maintainers of espgs...

-- 
Configure bugmail: http://bugs.sourcemage.org/userprefs.cgi?tab=email
------- You are receiving this mail because: -------
You are the assignee for the bug, or are watching the assignee.



More information about the SM-Grimoire-Bugs mailing list