[SM-Grimoire-Bugs] [Bug 9396] New: cast -c apr[0] apr-util[0] fails on the second cast of apr-util[0]

bugzilla-daemon at bugs.sourcemage.org bugzilla-daemon at bugs.sourcemage.org
Wed Aug 3 19:59:51 EDT 2005


http://bugs.sourcemage.org/show_bug.cgi?id=9396

           Summary: cast -c apr[0] apr-util[0] fails on the second cast of
                    apr-util[0]
           Product: Codex
           Version: stable-rc
          Platform: Other
        OS/Version: other
            Status: NEW
          Severity: normal
          Priority: P2
         Component: libs
        AssignedTo: sm-grimoire-bugs at lists.ibiblio.org
        ReportedBy: dmlb2000 at gmail.com


I don't know how important this is and I don't know why it fails but it does
when both apr[0] and apr-util[0] are installed

cast -c apr[0] apr-util[0]

will fail on the second cast of apr-util[0] causing the rest of the cast queue
after apr-util[0] to get dropped.

casting both apr[0] and apr-util[0] when they are installed goes something like
this:

1) cast installs apr[0]
2) triggers a cast on apr-util[0] which is fine
3) cast tries to install apr-util[0] but configure fails to find apr[0]

<snip from second apr-util[0] cast>
Applying apr-util hints file rules for i686-pc-linux-gnu
checking for APR... no
configure: error: APR could not be located. Please use the --with-apr option.
 ! Problem Detected !
</snip>

-- 
Configure bugmail: http://bugs.sourcemage.org/userprefs.cgi?tab=email
------- You are receiving this mail because: -------
You are the assignee for the bug, or are watching the assignee.



More information about the SM-Grimoire-Bugs mailing list